Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Propojení HW -> síťový provoz účetního programu

okrem urctovacich veci (napr zauctovania poloziek) by maluctovnicky program zvladat viac veci. suhlasim s vami len v tom ze nemozno aplikovat sap na prostredie malej firmicky (sap som zobral len ako priklad).
ale aj tak si nemozem pomoct proste z vas citim nechut prejst na nieco nove. vase argumenty ze v novom uctovnictve mi trva toto dlhsie ako tamto...jasne ze hej ved ej to novy system neviete s nim pracovat zabehnutie trva asi dlhsie ako par dni co ste testovali nove systemy. okrem toho ja by som vas netlacil do prechodu na novy system zo dna na den ale pre istotu na subezny prechod. je to sice robota navyse ale casom sa to moze ukazat ako efektivne. ja byt vasim sefom z toho dosu vas do noveho systemu dokopem (nejakym ultimatom trebars;o)).
inak cele mi to trosku pripomnina prechod vo firme z ms office na open office. par krat som to uz zazil. aargumenty podobne. novy system vsetko vnom dlho trva (a to sa tie officy na seba dost podobaju) niektore veci tam nejdu tak ako sme zvyknuty....bla bla bla. v konecnom dosledku sa vsak prechod z mso na oo ukaze v 90% pripadoch ako prinosny.
a este v jednej veci mate pravdu. kedze som lenivy uctovnictvo si davam robit uctovnikovi;o)). uctovne programy poznam len ked ich "opravujem" v roznych firmach

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny