Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Opakované chybné sektory

z tvých minulých dotazů si pamatuju, že jsi bohužel nevšední jedinec. pokud uvažuješ nad třetí reklamací disku a nevíš proč, měl by ses zamyslet nad tím, zda tvoje problémy nepatří do úplně jiné poradny.

tak především: windows neumí správu paměti. (těžko říct jak novou verzi windows máš, ale xp coby třetí verze nt-generace je chcípák - a udržovat ho 14 dní či měsíc bez restartů je nepoužitelné pro provoz).

pokud se ti mají data na disk korektně zapisovat, musí nejdřív korektně existovat a udržovat se bez chyb v paměti. memtest jsi pro prvních problémech s údajně vadnými sektory na disku zkoušel? pro jistotu: testy paměti se nespouští z windows, obvykle je najdeš na nějakém bootovacím cd.

na teploty už se tě karel ptal, a nějaké další info o systému: je přetaktováno? paměti jsou značky adata či jiné skvělé firmy?

jen pro info: chybné sektory na disku jsou prostě chybné, a žádný hdd regenerator je nemůže spravit - mohl by leda ty místa přemapovat na jiné - to samé co ti udělají systémové utility chkdsk/chkntfs. čili když něčemu nerozumím, začnu na to používat shareware za 60$ - fak dobrý nápad.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny