Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nefunkční analog u grafiky!?

Čaute,včera jsem si koupil LCD monitor Hyundai B91A a po připojení k mojí grafice ATI Radeon 9600XT mě čekalo nemilé překvapení.Po celou dobu bootování jsem na monitoru viděl text:This Mode is Not Supported.Obraz se objevil až po naběhnutí Windows.Zkusil jsem použít redukci a monitor jsem přes ni zapojil do výstupu DVI a hle monitor se rozjel a vidím i BIOS.Nevíte v čem to je a co mám udělat,abych ten monitor mohl rozjet na tom analogu na který je dělaný?Díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Problem je asi v tom ze grafika (jej BIOS) nezdetekuje ze mas v tom analogu nieco strcene, a default… nový
MM.. 09.03.2006 21:21
MM..
Ahoj,moc díky za odpovědi.Pomohli jste mi.Už jsem alespoň klidnější.No na starém CRT fungoval analog… poslední
Lukáš 10.03.2006 00:41
Lukáš

Problem je asi v tom ze grafika (jej BIOS) nezdetekuje ze mas v tom analogu nieco strcene, a defaultne zapne pri bootovani len ten druhy vystup, ovladace Windows zapnu potom aj ten analog vystup (asi to mas tak nastavene pod win alebo to tak robia ovladace defaultne).

Neviem ci to u toho radeonu ide nastavit nejakou utilitou ze ktory vystup ma zapnut pri bootovani, v ktorom konektore si mal monitor doteraz? S inym monitorom to islo v analogu spravne?
Problem moze byt v monitore (mozno ma vysoku vstup. impedanciu a grafika to nezdetekuje, sikmooki v hyundayi mozno setria uz aj na odporoch), alebo v BIOSe grafiky, ale nepovazujem to za problem, nechaj tam tu redukciu a nemas co riesit, je uplne jedno co to pripojis cez redukciu k DVI-I alebo priamo na analog, v oboch pripadoch je to analog.

Ahoj,moc díky za odpovědi.Pomohli jste mi.Už jsem alespoň klidnější.No na starém CRT fungoval analog. výstup v pohodě.Takže se to dá spravit jedině v BIOSU od grafiky?Není na to nějaký program?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru