Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Antivir "business edition"

No jasne, kdyz mas v praci pod spravou nekolik treba desitek pc, ktery jsou vylozene pracovni, tak te jako admina netrapi to, ze Frantovi neco nejde, protoze se ocekava, ze si instalovat nic nemuze. Kdyz mas ale doma pc, ktery slouzi jako multimedialni a zaroven pracovni, tak mas celkem problem s nekteryma programama a nektery nejdou vubec. Uz si ted nevybavim, jmena, ale nebylo toho malo. Ja zkousim a instaluju novy programy (bavi me to a pak taky obcas se objevi problem, ktery se da resit pouze novym nebo jinym programem, takze jsem i nucen nove veci instalovat) a nektery maji proste s neadminem problem a to jak stary (ktery pouzivam dlouho), tak novy. Aktualizace taky ve Viste nebylo pro BFU jednoduchy zprovoznit (v 7 uz to myslim jde jednoduse). Mam pocit, ze se muselo lizt do registru a to neni zrovna prace pro BFU.

Nevim kdo jsou tvoji uzivatele, jestli tim myslis nekoho v praci, kde treba spravujes sit nebo znami, kterym jsi to tak pripravil. Pak s tim, ze vse funguje souhlasim, ale pravdepodobne´s to nastavoval ty a zadny BFU si vse nenastavi jen tak sam. To ti pak totiz zbyva jen par dni lizt po netu, jestli se uz nekdo s necim takovym setkal. Pro trosku poucenyho BFU, ktery nema nikoho, kdo mu PC nastavi a nainstaluje mu pouze programy, ktery muze pouzivat a jiny instalovat "nesmi" a za kteryho se povazuju, je podle me absolutne nejjednodussi a nejlepsi cesta admin, AV, FW a mit zalohy Ghostem nebo necim podobnym. Pak nemas problemy s tim, ze ti nahodou neco nejede pod neadminem a viry te v podstate skoro nezajimaji, krom par kousku, ktery te ale znici i pod omezenym uctem.

Bohuzel programy, ktery prestanou samy fungovat znam a patri mezi ne treba ma oblibena Opera. Posledni verze jsou smejdy, ze horsi to nikdy nebylo. Samo a bez jakekoli zmeny nastaveni cehokoli, si to dela co chce. Jednou to funguje, podruhy ne. Zije si to svym vlastnim zivotem a nastesti jsem upgradoval zatim jen na 1 PC. Takze nekdy opravdu na vine neni BFU. Ale to nema cenu resit, protoze se nikdy neshodnem. Matne si vzpominam, ze dokonce Adobe (cely suite, ne Reader) ma problemy (vista 64, ale uz nemam ani omezeny ucet a ani vistu, tak to nemuzu overit) pod neadmin uctem a to je program, ktery pouzivam casto a nepatri mezi minoritni.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny