Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Antivir "business edition"

Ja netvrdim, ze je to tvuj problem, ze "porad" neco instaluju. Mam to tak a chci to tak. Ty si treba instaluj neco novyho 1x za rok. Proste kazdy pc pouziva jinak. Kazdy jinak ridi auto a neplati, ze to, co pouzivam ja nebo ty, je obecne to nejlepsi. Profil mam nastaveny tak, ze vyhovuje mym potrebam.

Dal si uz ale precti co pises. Pises, ze zbytek se da skriptovat a napsal sis skriptik, ale ja opravdu k takove trivialite jako je aktualizace FF psat skript nechci. Ja se priznam - neumim to, a ani nechci umet psat skripty. Nebudu zase lozit po forech a hledat jak napsat a spustit skript a i kdyz se to treba naucim, tak to pouziju 1x rocne a az to budu met psat znovu, tak uz ho zase nebudu umet napsat (toto resim u navigaci a mam z toho peknyho nerva). Tohle neni reseni a klidne to nazyvej tak, ze mne nic jinyho nezbyva. Ja to nazyvam jinak (a nema to pro me zadnou stinnou stranku, ba naopak) - cestou, ktera je velice jednoducha, snadna, rychla a bezproblemova. Prijde mne rozumne volit cestu nejsnazsiho odporu. Proc to delat jednoduse, kdyz to jde slozite, ze? Pouze si hlidam, abych pokud mozno v Ghostovi nemel vira.
Jendoducha rovnice- odhaduju, ze naucit se psat skript - 10minut (a to si myslim, ze se sakra precenuju) a k tomu hledani reseni jak ho napsat ke konkretnimu problemu rekneme dalsi hodina. Pouziti admina 0 minut a program jede. V pripade problemu Ghost = 10-15 minut a to u toho nemusim nic aktivne delat. Ale to fakt nema cenu resit, protoze se neshodnem a tim koncim.

Zatim na W7 jedu od cca zari a nemel jsem zadny problem, ktery by zpusobil vir nebo nepouzivani neadmin uctu, kvuli kterymu bych musel delat obnovu (uz jsem ji delal, ale kvuli jinym vecem a pak taky kvuli tomu, ze si obcas viry umyslne spoustim na jednom pc a cekam co to udela, kdyz je pak reseni komplikovane > Ghost). Predtim cca 2 roky vista 64 a Ghosta jsem taky nepouzil kvuli viru, krom jedne obnovy a to jen diky me blbosti, ze jsem proste antiviru neveril a myslel jsem si, ze je to plany poplach, nebyl. Takze Ghost a za 10 minut byl klid. Kdybych lezl po forech a hledal reseni, tak to resim treba 2 dny a to i na mym oblibenym viry.cz. Takze preinstaly nebo obnovy co 3 mesice neznam a to jsem porad admin a lezu na jakykoli weby.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny