Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem o2 oproti Vodafone prosim rady

Net zdarma rozhodně nikdo nemá, alespoň ne na neurčito. Zdarma bývá tak akorát v rámci promoakce, kdy se dává několik měsíců na "ochutnávku".
A kolik co stojí? Projdi si ceníky operátorů, tam to máš pěkně napsaný a rozhodni se sám. Vodafone má net tuším za 170Kč měsíčně, O2 za 150Kč, ale je to k paušálu. Jak je to s předplacenkama, to nevím, ale u O2 se to dá (opět nemám 100% jistotu) aktivovat vždy na týden.
Dalším důležitým faktorem je porkytí technologiemi, všichni operátoři mají GPRS, ale ne všichni mají EDGE, což je druhý nejrozšířenější způsob pokrytí.
Projdi si ceníky a vypiš si nabídky, dej vedle sebe a srovnej. Ono je to ve finále velmi podobný. Vyjímkou je T-blbaj, kterej má sice net nejlevnější (119Kč s DPH na měsíc k paušálu), ale je tam jen 50MB FUP a co hůř, je to jen na HTTP protokol, tedy komunikace na ICQ & spol, stahování souborů, prohlížení Youtube a případný připojení k počítači je tvrdě zpoplatněno. Skoro každý měsíc mi nafakturují pár korun za takto protrajdaný data, který mi nějak uniknou, ani nevím jak.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny