Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem o2 oproti Vodafone prosim rady

zdravim, mam sim od o2 ... mam smartphone, takze bych chtel operatora, ktery ma levny internet ... staci mi brouzdani po netu, fb, icq nepotrebuji YT a placene aplikace ... je lepsi koupit si vdf sim? nemam s vdf zadne zkuzenosti, vzdy jsem pouzival pouze o2 ci T-mobile ... kamarat ma Vodafone a pry mu prisla sms a aktivoval si net zdarma na neurcito asi na furt, je to pravda? nabizi VDF zadarmo net? a kolik stoji sms a jak je to s volanim ... proste zhodnoceni o2vs. vdf ... díky za kazde zkusenosti/uzitecne prispevky .. a nechci tarif ..
jelikoz vsude slysim, ze o2 je nejdrazsi operator ..

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Odešel jsem s internetem od T-mobile, kde jsem se nemohl doplati za doplatky za stahování, použití j…
Henessy 13.04.2010 18:56
Henessy
Jo, to je to, co mě u T-debilu sere. Doufám, že to těm kreténům růžovým jednou dojde a upraví podmín…
Prasak 13.04.2010 20:07
Prasak
s tim FUP u O2, jo, to muzu potvrdit.. ze zacatku, co jsem mela net v mobilu, jsem mela i aplikaci n… poslední
merlouska 14.04.2010 10:37
merlouska

Odešel jsem s internetem od T-mobile, kde jsem se nemohl doplati za doplatky za stahování, použití jiného prohlížeče než Miniopera, ICQ atd. k O2 na dobíjecí simku. Po každém zaplacení 300,- dostaneš jako bonus internet na 4 týdny po 20.- Kč, jinak stojí 40,- týdně. Prohlížeč operátor neřeší, takže na chalupě se připojuji přes telefon jako modem na notebook s velkou Operou, ICQ neřeším, mail je v ceně, zkrátka si mlaskám.Množství dat (FUP) neřeším, mám pocit, že pokud nejsi stahovač tak to ani nesledují. Aspoň já jsem nepoznal zpomalení. A ve městě je docela svižný.A pro začátek jsem dostal ještě 30% k vložené částce.
Chip :
TELEFÓNICA O2: Nabídka tarifů je o moc
lepší. Základní tarif Internet v mobilu sto-
jí 150 Kč měsíčně a obsahuje měsíční FUP
150 MB, což pro příležitostné surfování
stačí. Po překročení limitu se navíc pouze
sníží rychlost. O2 ani žádným způsobem
netrestá zákazníky, kteří používají mobil
pro navigaci nebo pro Instant Messaging.
Jak se svými 150 MB naložíte, to je jen na
vás, a nemusíte mít strach, že použitím
špatné aplikace se připravíte o tisíce
korun.

Jo, to je to, co mě u T-debilu sere. Doufám, že to těm kreténům růžovým jednou dojde a upraví podmínky stejně, jako to mají ostatní dva operátoři, tedy uvolnění připojení pro libovolné účely a vyšší FUP (který u O2 moc stejně neaplikují, co jsem po netu četl zkušenosti uživatelů).

Ale aby to nevypadalo, že T-M pomlouvám, tak oni jsou to všichni tři stejní zmr*i, liší se jen barvou a zkušenostma, který s nimi ti kteří uživatelé udělají. Růžová, modrá, červená - všichni tři z nás jen chtějí tahat peníze.

s tim FUP u O2, jo, to muzu potvrdit.. ze zacatku, co jsem mela net v mobilu, jsem mela i aplikaci na mereni stazenych dat a snazila jsem se vysledovat, jestli se to po prekroceni FUP nejak meni, a niceho jsem si nevsimla (pomaly jak snek je to tak jako tak :-D). Navic mi to potvrdili i kluci, co pro O2 pracuji, ze to FUP je tam spis jako takove bububu, v praxi to prilis neresi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru