Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nemáte někdo vyzkoušený kolik měsíčně stojí "holý" účet u České spořitelny s kartou ?

Nejjednodušší bude zajít tam, až budeš mít cestu okolo a zeptat se přímo jich. Ale nenechat se oblbnout, musíš si trvat na svým. Taky záleží na tom, jak moc loajální úřednici natrefíš :-)

A já jen doplním, i když jsem to už jednou na kutilské poradně referoval - pokud máte u spořky hypotéku, tudíž musíte mít účet u nich, tak dávají výraznou slevu na vedení účtu, v mým případě 75%. Celkem výhodný je pro mě ten dražší účet, za nějakých 260Kč, s tou slevou platím asi jen 69Kč měsíčně, veškerý platby v republice zdarma, mám tam dvě karty a pár dalších věcí + trochu výhodnější úročení zůstatku, takže ve finále mi účet každý měsíc ještě něco vydělá. Ale nejvíc ušetřím na tom, že neplatím ty poplatky za převody v ČR, dřív to dělalo docela slušnou sumu (platba za příchozí/odchozí platby, za účetní položky a tyto kraviny), platil jsem dohromady okolo 200Kč za účet, teď na tom asi dvacku vydělám. Ročně tak ušetřím přes dva litry, což je dost. Ale zase jim to narvu do té hypotéky :-(

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny