Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem doporučte tichou myš :-)

No tak si ji koupi, treba jen proto, ze bude ticha. Taky si na svoji stezujes, ale presto ji mas, protoze ti z jednoho duvodu vyhovuje. Pro nej je treba ten duvod hluk a na protipolu je cena. Genius pouzivam na jednom z PC asi 7 let a bez problemu. Funguje hned po zastrceni do PC, zadne Genius drivery nejsou k provozu potreba. Za tu dobu nikdy nehodila BSOD. Na dalsim PC je taky Genius uz par let s jeho drivery, kvuli tlacitkum. Ty novy je nepotrebuji.Dal si musis jaksi uvedomit, ze kazdy mame jine potreby.
Pises, ze mas monitor za 8, ja mam za 35. Podle tve logiky si u tvyho znicis oci a setrils na nem. Pravdepodobne bude asi neergonomicky a nekvalitni.
Musis vic pouzivat svuj mozek a napapouskovat co kde uslysis, vsiml jsem si, ze porad pises to se stalo kamosovi a to zas jinymu atd., ale to je tvoje vec. Kazdy clovek ma svoje a tudiz ruzne potreby. Nekomu staci mys za 200kc a nema s nicim problem, jiny potrebuje mys za 3t. a porad si stezuje. Stejny je to s auty, monitory atd. Kuprikladu kdyz si koupis starsi BMW za 200t. a srovnas ho s novou Skodovkou za 400t., tak je Skodovka jako Trabant v 90% pripadu srovnani cehokoli. Zejmena jizdnich vlastnosti, pouzitych materialu interieru, vykonu motoru atd. Proste je blbost srovnavat takto veci. Je dulezity vedet co potrebuju a pak se teprve rozhodnout kolik za to pustim penez. Ja mam mys asi za 500 a jsem s ni spokojen. Kablik je slabej, na muj vkus je ticha, super DPI a je to obycejna A4/cosi. Klavesnice taky staci za par stovek. Ne kazdy sedi u PC cely den. Pak je situace jina.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny