Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Změnily se velikosti uložených mp3 souborů, proč?

Dobrý den,
mám na datové particii na disku NTFS už dlouho sbírku mp3 a tu jsem před cca 2 měsíci zazálohoval z XP na externí disk NTFS.

Dnes jsem chtěl oba adresáře sesynchronizovat s diskem, který je teď jako datová particie pod W7, přes Total Commander a byl jsem poněkud zaskočen. Asi u 50 mp3 se změnila jejich délka, jsou na tom původním disku o pár kB menší. Přitom při poslechu jsou obě verze "téže" mp3 stejné.

Obdobně tak se jakoby přeházely fotky folder.jpg, AlbumArt.jpg apod. Buď mají také jinou velikost a v Irfanu vypadají jako stejné nebo to jsou fotky z jiných adresářů o stejné velikosti. Je to nějak divně domíchané.

Pro přehrávání mp3 používám Winamp 2.81, nic needituji, nic neupravuji. Že by problém s TC při synchronizaci?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nespustal si mp3 vo WMP? Ten sam bez opytania meni ID3 tagy, nasledky mozu byt potom presne take mal…
Dreamer 24.04.2010 17:00
Dreamer
To bude ono. Spouštěl. Zkoušel jsem první skladbu z desek a to ještě bylo mp3 asociované na WMP.
yorg 25.04.2010 15:53
yorg
Vidim ze asi ti nevonia novy Winamp rovnako ako mne, kedze pouzivas Winamp 2.81, ale toto nie je ide…
Dreamer 25.04.2010 19:45
Dreamer
Máš pravdu, nevoní. Potřebuji jen "aby to hrálo a pamatovalo si místo, kde naposledy skončil" a také…
yorg 26.04.2010 10:18
yorg
AIMP si vie zapamatat presne miesto kde si skoncil, nielen skladbu, ale aj cas a ma taby - zalozky p… poslední
Dreamer 26.04.2010 23:14
Dreamer
Proskenuj si pár těch rozdílných MP3 antivirem. Měl jsem tu čest s breberou, která se po spuštění MP… nový
Moas 26.04.2010 14:15
Moas

Vidim ze asi ti nevonia novy Winamp rovnako ako mne, kedze pouzivas Winamp 2.81, ale toto nie je idealne riesenie, je to stary program, mozu tam byt chyby a je prakticky mrtvy, myslim ze by sa ti AIMP pacil, ma so starym Winampom vela spolocne - nie len vzhlad a spotrebu a nie je mrtvy, naopak a su tam velmi zaujimave funkcie, napr. taby, rychle hladanie a ine veci ktore mi vo Winampe chybali.

Máš pravdu, nevoní. Potřebuji jen "aby to hrálo a pamatovalo si místo, kde naposledy skončil" a také abych mohl vytvořit playlist s náhodným setříděním přes všechny adresáře. Kdyby to uměl stejně jednoduše i WMP, tak nemám důvod vůbec Winamp používat.

Ten AIMP zkusím, díky za tip.

AIMP si vie zapamatat presne miesto kde si skoncil, nielen skladbu, ale aj cas a ma taby - zalozky playlistov, takze si mozes vytvorit take ake potrebujes, napr. budes mat domace, zahranicne a jeden "tab" je tam vzdy - default, da sa nastavit tak ze ked spustis len jednu mp3-ojku, tak sa otvori v nom a tie ostatne taby/playlisty zostanu neporusene, takze uz sa ti nestane ze si popridavat nejake skladby a omylom spustis jednu mp3 a playlist sa ti zmaze. Je to super, nemusis ukladat ani hladat playlisty, AIMP ich ulozi sam a prepinas si ich jednoducho v programe ako zalozky vo webovom prehliadaci napr.

Ked vyskusas AIMP tak na WMP ani nepomyslis (len ked si vyberies WMP skin ;) ), ja som chcel jeden multimedialny prehravac na video aj audio, ale teraz uz na mp3 len AIMP.

Proskenuj si pár těch rozdílných MP3 antivirem. Měl jsem tu čest s breberou, která se po spuštění MP3 sáčkovala do všech dalších spůštěných MP3. Avast identifikoval a na webu byl návod k odstranění.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru