Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Potíže při reinstalaci Windows

Zdravím vás.
Už je mi to trapný ptát se na takový voloviny, ale vy jste tady jediní, kdo mi vždycky poradili. Prosím vás o radu i teď, i když ten úvod bude trošku delší, neb moje story s compem zřejmě neberou konce.
Onehdy jsem si nechal nainstalovat USB řadiče 2.0, ale ukázalo se, že nejsou kompatibilní se základovou deskou. Nechal jsem si tedy vyměnit i tu, ale stalo se, že windowsy nenaběhly. V servisu mi nainstalovali windows znova, ovšem na disk C, na kterým mám zoufale málo místa. Původní Windows jsem měl na disku D. Problém je, že nemůžu s disku D smazat původní složku Program Files a to ani Unlockerem. S tou složkou nejde nic dělat. Při reinstalaci programů jsem to obešel tak, že jsem si na jiném místě na disku D založil novou složku, kam ty programy ukládám. Neporadil by mi někdo prosím vás, jak bych tu starou složku Program Files odstranil?
Ovšem problémy mám ještě s instalací Nera. Když strčím do compu disk s programem, automaticky mi to začne nabíhat na disk C a to je špatně. Moc prosím, neporadil by mi někdo, jak a kde bych mohl v compu nastavit, aby se mi to Nero a podobný programy stahovaly tam kam já chci?
Prosím vás o shovívavost a nesmějtze se mi i když pravda, takovýho vola jako já, byste pohledali.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny