Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Propojení mobilu s PC přes USB

Je tomu tak, že u Nokií už se dávno nepoužívají různé stojánky a jiné nesmysly. Je to skutečně obyčejný USB kabel, do telefonu mini USB. Používám jej mimo telefonu k foťáku i navigaci.
Proč jim to stále nejde - jednak možná absence driveru chipsetu, jak jsi sám psal, ale také možná jak jsem psal já výše.
Pokud je telefon připojen před instalací driveru telefonu, OS použije jakýsi univerzál ovladač. Onen "samoadmin" se pak snaží zachránit situaci instalací z CD, která zdánlivě proběhne správně. Opak je ale pravdou. Win nadále používá původní driver, originální drivery zřejmě vůbec neinstaluje. To jsem nezkoumal.
Z této situace je pro "samoadmina" nejjednodušší východisko odinstalovat vše co se Nokie týče, včetně odinstalace telefonu ve správci zařízení a pak instalaci opakovat. Ovšem naopak. Nejprve instalovat z CD, pak teprve připojit telefon. (Téměř jsem opsal návod, který přece nikdo nepotřebuje číst).
Jde to samozřejmě i jinak. Ale ve chvíli, kdy se tazatel pídí na CD po spustitelných souborech (hledá exe, com) a pak konstatuje že tam nejsou a tudíž ovladač nelze instalovat... Je myslím výše popsaný postup jednodušší.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny