Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s rozesíláním E-mailu na více adres najednou

To jsi ho moc nepotěšil.

ad odpoved

$promena=select * from

rozhodne napsat nelze, musis to projit nejakym zpusobem v cyklu a pro kazdy radek databaze provest nejakou akci, kde provest nejakou akci znamena
a) vytvorit z toho jednu promenou, pr jmeno=jmeno.";".dalsiRadekVyseldkuSelectu
b) poslat email v cyklu ve kterem proczazis radky.

dale select * from = nejspise hodi vice nez jeden sloupec a proto se musis odkazovat na nej, bud poradovym cislem, jmenem ci vyslectovat jen ten sloupec. Pokud je to jednosloupcova tabulka, tak je to ok, i kdyz je lepsi sloupce vyjmenovavat.
---
dale nespis NIKDY dovolit aby nikdo odesilal, dotazoval se do databaze ci jakkoliv pracoval s tvym kodem, a tedy pred pridelenim promne ji musis "escapova" tudis pridat znaky, ktere odstrani specialni znaky, ktere by mohl uzivatel zadat. Kdyz to neudelas program funguje dobre, dokud tam chodi Kubik, Vašek, Marta, Pornohvězda12Mlask... než přijde někdo s nickem "'or 1=1; Drop table user;" - to je jen priklad a nefunkcni a nerelevantni k Tve WWW, kazdopadne musis tam dat nejakou escape sekvenci (tzn odstraneni specialnich znaku) - driv nebo pozdeji ti nekdo rozhazi stranku az nacpe <,>.. < to nejakeho policka a email rozhazi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny