Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr sluchátek a myši

Takže vybírám nízkorozpočtové sluchátka a myš.
Sluchátka bych rád uzavřené, funguju na kolejích, nemám zájem otravovat spolubydlící a nechat se otravovat (to spíš:) Taky od nich doufám dostanu trochu lepší zvuk, ne že bych si na tom zakládal.
Vybral jsem tyto:
http://www.alza.cz/canyon-cnr-hs2-cerno-stribrna-d 127558.htm
Docela se mi líbí, ale přiznám se, že jinak nevím podle čeho vybírat. Strop pro sluchadla jsou ty 400,-. Vím, nic moc, ale vše bude lepší než moje současné sluchátka za 99,- které se už rozpadají:)

Myš
nechci bezdrát, hraju hry, zkouším 3D grafiku. Nevím jaké zvolit DPI, ideální by bylo, kdyby myš uměla měnit rozlišení. Nyní mám nějakou shitoidní myšku za pár korun, naprosto mi stačila, ale zřejmě se zlomil kabel a tak občas nereaguje :-)
Nepoužívám podložku, nesnáším to, proto bude volbou zřejmě optická myška. (Zvládl by laser fugnovat na hladké desce stolu?)
Vybral jsem laserovku
http://www.alza.cz/gigabyte-gm-m6880-d100897.htm
Docela se mi líbí, jen nevím ohledně té její ergonomie. Jsem zvyklý na obyčejný tvar myši, žádné takové ústřelky. Taky nevím jestli brát tu laserovku. Pro krysadlo je limit taky kolem těch 400,-

Ideální by pro mne bylo, kdyby jste mi popřípadě poradili, podle čeho vybírat a úplně nejideálnější kdyby jste doporučili něco z toho, co má alza na skladě. Mám je po ruce, je pro mne chvilka si k nim zaběhnout.
Za případné rady díky..

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny