Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s nainstalováním jiných windows na notebook

katastrofální finanční neúspěch win vista je fakt.
naprosté odmítnutí visty firemními zákazníky, kteří pro ms znamenají pohodlnou předplacenou polovinu trhu, znamenalo neplánované několikaleté prodloužení existence xp - bez příjmů za celofiremní update.
původní marketingový blábol microsoftu o nasazení win do všeho, do čeho jde zabudovat mikroprocesor, a zároveň uvedení nenažraného systému, jehož pohon je doslova energetickou katastrofou (a opět důvodem prodloužení životnosti xp kvůli netbookům) je taky fakt.
údajný názor českých recenzentů nehýbe celosvětovými hospodářskými výsledky ms - a je zcela jedno jaké nesmysly se proto údajně šířily nějakým zvláštním kolemjdoucím webem. pro jistotu bych sklerotikům naopak připomenul, že veškeré recenze win vista byly první rok kladné a povinně optimistické (ms platí letenky redakcím počítačových časopisů na veletrhy a konference do usa).

pochopitelně nelze provozovat nový hw neustále se starým systémem. a taky nelze na jednou stranu nakupovat běžné spotřební pc/notebooky s aktuálním prodávaným systémem (vista, později w7), a zároveň zůstat v orientaci firmy na předchozí xp. to znamená že na příchod w7 čekala firemní klientela jako na smilování boží, nikoli jako na názor ovce z živě.
ostatně to že se prodává nějaký systém s možností downgrade na systém o dvě generace starší, cosi o té slavné vistě (a o napřirozených silách rezenzentů) vypovídá.

nikdo po tobě nechce abys konečně začal používat mozek - byla by to neočekávaná změna. akorát si zůstaň slintat na živáckých hrobech, sem chodíš jen plivat hlouposti.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny