Předmět Autor Datum
zkus windows movie maker, je zdarma k windows
MM_tank 08.05.2010 01:18
MM_tank
Pinnacle.
modra nie vzdy dobra 08.05.2010 02:20
modra nie vzdy dobra
pinnacle čo ? pinnacle studio je tá najhoršia existujúca alternatíva,polofunkčný polotovar pre domác…
audax 08.05.2010 09:29
audax
Na jeden domácí úkol opravdu stačí Windows Movie Maker (zdarma). Pokud by ses chtěl editaci videa vě…
L-Core 08.05.2010 11:03
L-Core
Zkusím ten windows movie maker. :) Děkuji za všechny návrhy. Téma můžete uzamknout. Vyresena temata… poslední
Dawe00 08.05.2010 16:38
Dawe00

pinnacle čo ? pinnacle studio je tá najhoršia existujúca alternatíva,polofunkčný polotovar pre domáceho užívatela s neúmerne vysokou hardwarovou náročnosťou,polovicu vecí z neho treba dodatočne dokupovať,inak funguje len ako demo s vodoznakom,podla môjho názoru pre amatérskeho užívatela príliš nestabilné a zbytočne hardwarovo náročné,pre toho,kto mu vie bez mihnutia oka splniť všetky požiadavky aby fungovalo stabilne je príliš obmedzené a jednoduché,ovela lepšie alternatívy sú windows movie maker + pluginy,wax,virtual dub,movieX ONE,xmpeg,z platených ulead video studio,magix movie edit pro,magix goya,ulead dvd movie factory,arcsoft showbiz,sony vegas ,adobe premiere elements

Na jeden domácí úkol opravdu stačí Windows Movie Maker (zdarma). Pokud by ses chtěl editaci videa věnovat vážněji, doporučím Sony Vegas, třeba v nějaké odlehčenější formě za necelé dva tisíce (Movie Studio Platinum 9). Pinákl tomuhle nesahá IMHO ani po kotníky.

Jinak, solidní zvládnutí videoeditačního sw je docela náročné; nepočítej s tím, že za hodinu budeš vědět co a jak (pokud jsi s nějakým nedělal a pouze nepřecházíš na jiný).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru