Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ram DDR3 vs AMD nForce720D

Trochu jsme se nestrefily do myšlenky, nebo jsem to nepřeně napsal, pokud jo omlovám se, vyskouším lépe.
Doteraz som použival vyhradne intelácke procesory775 aj koli spotrebe, nové íčka su drahé, chcel som skusiť 4jadro od AMD tak som skusil 910e kompromis pretaktovať-výkon vs default-malá spotreba ,neprehrievanie a v kobinácíí s chladičom Scythe Big Shuriken aj malá hlučnosť v malej skrinke 31x11x27, preto som kupoval uzku dosku AsRockM3N78D 30x19cm a má aj 8pin napajanie procesora jako rezervu 910e nepotrebuje.
Dosky kupujem zásadne lacné aby upgrade nebolel a s AsRocom som zatial nemal problem.
Davnejšie ma prekvapilo že aj kamarát IT manažer vo Viedenskej nemocnici doma použiva obyčajnu ECS-ku a nielen on, takže sa držím radšej aj keď menej kvalitné ale stále mením nové.
Chcem kupiť zatiaľ len 1 modul 4GB takže 8 alebo 16GB neriešim(RAM disk som myslel s trochou nadsázky asi v rovine velmi padnutých cien aj pre velmi úzku oblasť využitia, ale použivam tiež mini ITX a micro ATX dosky kde su len dve pozicie takže sa po obsadení 2x2GB-tami pripravym o prip. Upgrade, 1 modul mi pritom sám o sebe rieši 1PC(dual chanel zatial oželiem, 2x4GB by mi aj v malej doske dovolil nachvýľu využit graficky naročnejšie programi čo nie je moja priorita to su databázy a moja sukromná encyklopedia.
Pokial najdem cenu za 4GB modul približne stejnu jako 2x2GB tak kupim 4GB kvoli malej obsadenej ploche na doske a teda možnosti vyrobiť o to menšiu skrinku- to by bolo najlepšie vidieť na obrázku ale ešte to nemám celkom hotove doska Zotac, mám „spoždění -práce na polích a zahrade“.
Som kecal omlouvamse.
Dotaz bol o možnej nekompatibilite AMD chipsetov a DD3 a ktoru vybrať(4GBmodul).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny