Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem lze nějakým způsobem rozšířit mobilní signál do místa kde není

GSM repeater GSM-80 je nejlevnější typ s nejmenším pokrytím (udávané 80 m2). Je vhodný pro posílení mobilního signálu v malých kancelářích, menších místnostech, chatách, atp. Ze zkušenosti nedoporučujeme použití pokud často současně telefonují více jak tři osoby. Tento typ obsahuje vše potřebné v krabici, repeater, vnitřní i venkovní anténu a kabely pro propojení. Nemusíte nic přikupovat. Díky malé venkovní prutové anténě vyžaduje relativně dobrý signál vně budovy.
GSM repeater GSM-300 je typ s velmi dobrým pokrytím (cca 300 m2) pro rozsáhlejší prostory či kanceláře. Počet volajících není omezen, nedoporučujeme však použití pokud často současně telefonuje více jak 7 osob. K tomuto typu je vše v balení, vyjma venkovní antény, která se dokupuje zvlášť. Připojit lze 10 nebo 20 segmentovou anténu, která si již poradí i se slabým venkovním signálem.
GSM repeater GSM-1200 je profesionální řešení zesílení a rozvedení GSM signálu. Hodí se pro průmyslové nasazení, teoretické pokrytí 1200 m2 poslouží v praxi i pro rozvod signálu přes několik pater kancelářské budovy či pro velké haly. Díky velkému výkonu tohoto zesilovače, důrazně doporučujeme instalaci svěřit odborníkům.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny