Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nelze se připojit k jiné wifi síti

Tento problém nemám já, ale moje kamarádka; proto neznám všechny info do detailů, ale bude se snažit odpovídat na doplňující dotazy.

Jedná se o notebook s WinXP a wifi adaptérem (Atheros?). Doma je zřízen internet od místní firmy, notebook se připojuke k APčku, který je v domácnosti. Připojení je automatický a funguje bez problémů.

Kdekoli jinde, třeba ve škole se nedají zobrazit bezdrátové sítě. Normálně se dá v Ovládacích panelech zobrazit dialog se vyhledanými okolními sítěmi. V tomto případě však WinXP zobrazí něco ve smyslu, že je nelze zobrazit, neboť je používána jiná aplikace (Atheros manager?).

Takže: Co udělat, aby se zachovalo stávající nastavení pro připojení do wifi sítě doma a šlo se připojit i k dalším sítím?

Budou-li třeba další info, dodám.

Pavel

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Da sa to uplne jednoducho tak ze ju naucis pouzivat ten atheros manager, urcite ma ikonku vpravo dol… nový
MM.. 14.05.2010 21:33
MM..
Chlapi, vážně díky za všechny rady, zítra se na ten noťas kouknu. Zatím máte u mě virtuální pivo. P… nový
Pavel 14.05.2010 22:23
Pavel
Takže situace je taková, že v té aplikaci Atheros nakonec jde zobrazit ty okolní bezdrátový sítě; či… poslední
Pavel 16.05.2010 13:48
Pavel

Da sa to uplne jednoducho tak ze ju naucis pouzivat ten atheros manager, urcite ma ikonku vpravo dole a daju sa v nom aj vyhladavat siete a aj pripojit sa na ne.

Prepnut na klasicke Windows hladanie sieti sa to da (tiez v tom manageri alebo vo Win - vlastnosti wifi niekde v rozsirenych neviem zhlavy kde), ale potom by si z nej musel vytiahnut ze jake heslo ma ta jej domaca wifi siet, a kedze je jasne ze heslo asi nevie by som do toho nedrbal a pouzival ten atheros manager.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru