Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Multimediální adapter

Zdravím.
Již delší dobu vím o tom žlutém otazníku,viz obr.Počítač žádné problémy nikdy nehlásil.Ale přez to jsem se několikrát snažil,abych to napravil.Marně!Zkoušel jsem aktualizovat ovladač ze sítě i z origo cd,co bylo k pc.Marně.Zkoušel jsem vygoglit něco ke stažení,ale nevyznám se v tom.Vše je Anglicky a navíc placené:.(
Prosím poradíte nekdo? Jo,je to XP Sp3
Díky moc.

Předmět Autor Datum
Grafika ATI? Pak je to interní zvukový kodek pro HDMI.
touchwood 15.05.2010 17:33
touchwood
Vendor ID 1131 je Philips, takze je to nejaka TV karta (s philips chipom). Device ID suhlasi s niekt…
MM.. 15.05.2010 17:58
MM..
Na nic jsem v bedně nešahal. Tv kartu to nemá.Párkrát jsem už Win. přeinstaloval,ale tohle tam mám p…
pavlicekmil 15.05.2010 18:32
pavlicekmil
Ja sa nepytam ci si na nieco sahal, ale ze co v tom PC je. Zozadu PC (niekde vedla konektorov kam sa…
MM.. 15.05.2010 19:03
MM..
nie,bude to nejaká tv karta alebo videograbovacia karta,ven_id 1131/dev_7133 je starší philips SAA71… poslední
audax 15.05.2010 19:22
audax

Vendor ID 1131 je Philips, takze je to nejaka TV karta (s philips chipom). Device ID suhlasi s niektorou Aver TV kartou, pozri si co za TV kartu mas v PC (to nevies co za karty si si kupoval do PC? ::))

P.S. ak nemas ziadnu TV kartu, tak by to mohol teoreticky byt aj nejaky philips zvukovy chip na ATI grafike (pre prenos zvuku cez HDMI)

Ja sa nepytam ci si na nieco sahal, ale ze co v tom PC je. Zozadu PC (niekde vedla konektorov kam sa strka monitor) nemas nahodou konektor ktory vypada jak antenny konektor na TV?

P.S. jaku presne mas graficku kartu?
P.S.2. az zistis co v PC mas tak zistis ze budes moct pozerat TV v pocitaci (az si pripojis antenu), co si doteraz asi netusil :-)

nie,bude to nejaká tv karta alebo videograbovacia karta,ven_id 1131/dev_7133 je starší philips SAA7133 videočip pre analogové video,nástupca SAA7130,dnes nahradený NPX7135/staré označenie SAA7135/pre analg/digital/hw mpe2 bez hdtv,ale s podporou dolby digital a NPX716x pre hybridné analog/digital/hdtv,ktorý sa používal na tv kartách a videograbovacích kartách,ATi používa ako integrovaný hdmi zvukový kodek v grafických čipoch riešenie od Realteku......to bude nejaká integrovaná alebo inštalovaná tv karta,alebo bude riadiť nejaké prídavné analogové A/V vstupy-výstupy v pc,tento čip sa napr. vyskytoval na kombinovanej wifi/lan/tv karte od asusu,k niektorým doskám to bolo dodávané ako súčasť bonusového príslušenstva,takže pokial dotyčný neskladal pc sám,ale kúpil hotovú zostavu,je možné,že tam má takúto kartu vloženú a ten,čo skladal pc spojazdnil len sieťové súčasti karty a neinštaloval ovládače pre video-časť

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru