Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno ovladače grafické karty NVIDIA GeForce GT 130M

Dobrý den.

Mám nově tento notebook http://www.alza.cz/fujitsu-amilo-xi3670-eclipse-re d-d150104.htm a potřeboval bych nainstalovat ovladače ke grafické kartě. Používám 64-bit OS Windows 7. Když si najedu na stránku http://ts.fujitsu.com/support/downloads.html a vyberu můj ntb, pro grafickou kartu se mi zobrazí tyto 3 ovladače:

GeForce GT 130M
Mobile Intel® 45 Express Chipset Family
NVIDIA Hybrid Graphics

zkušel jsem nainstalovat ten první, ale při spuštění mi to píše hlášku "Program Nastavení NVIDIA nenalezl žádné ovladače, které jsou kompatibilní s vaším současným hardwarem. Nastavení bude nyní ukončeno." Zkusil jsem nainstalovat druhý z výše zmíněných ovladačů, instalace proběhla úspěšně, nicméně proč instalovat Mobile Intel® 45 Express Chipset Family, když mám grafickou kartu NVIDIA? Takže odinstalovat? Pokud jsem nainstaloval nějaký špatný ovladač, nemůže mi to nějak poničit HW?

Dále jsem koukal na stránky NVIDIE, konkrétně sem http://www.nvidia.com/object/notebook_winvista_win 7_x64_197.16_whql.html a tam v podporovaných produktech je i karta GT 130M, je to tedy vhodný ovladač?

Chci se tedy zeptat, kde sehnat vhodný ovladač pro mojí grafickou kartu?

Děkuji za případné odpovědi.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny