Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Prihlaseny uzivatel na nas ucet pres internet?

Ako uz ti pisali nizsie (a aj ja vyssie) musis to zmenit v nastaveniach routera, to sa robi tak ze sa pripojis LAN kabelom, naklepes do prehliadaca (internet explorer alebo firefox alebo co chces) IP adresu routra, zadas spravne meno a heslo (prednastavene meno-heslo od vyrobcu je napisane v navode routeru)
IP adresu routera zistis tak ze si das (po pripojeni cez LAN) do prikazoveho riadku prikaz
ipconfig /all
a cisla u "brana" je IP routera

Az budes v nastaveniach tak si najdes wireless a nastavis zabezpecenie WPA2 prepnes si na ASCII heslo a zadas tam nejake (WPA musi mat tusim 10znakove heslo alebo tak nejak to tam budes vidiet)

P.S. a opakujem je velmi NEPRAVDEPODOBNE ze sa niekto na teba pripaja zvonku, a je velmi PRAVDEPODOBNE ze ti precerpal limit vir v niektorom vasom PC (alebo niekto u vas moc vela taha napr. filmy apod). Tak si tam pust ten superantispyware (zdarma, www.google.com) a kompletny scan PC na vsetkych PC, resp. zver pripadne odvirenie niekomu kto sa vyzna v PC lepsie (ak ti superantispyware najde viry), ptz odvirenie moze vyzadovat hodne opravovania roznych veci vo Win. Pozn.: cookies nie su viry, najdene cookies mozes ignorovat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny