Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem TV Tuner HP EC300 (Yuan) ve W7 vyhazuje kritickou chybu

Zdravím.

Obracím se s problémem ohledně TV Tuneru HP EC300 (ExpressCard), též od výrobce Yuan. Na W7 vyhazuje ve Windows Media Center kritickou chybu, ovladač poskytovaný výhobcem (HP) na offiko stránkách pro w7 není, pouze pro Vistu. W7 ho akceptuje, ale při vyhledávání stanic, vyhodí právě pověstnou modrou obrazovku. Snažil jsem se najít ovladače někde na webu, bohužel bez úspěchu. Prostě chybí podpora. Nedělá to jen u mého Notebooku, ale u všech, kdo mají tuto kartu a sysém w7 bez ohledu na verzi (x64,x32, home či ultimate).

Jediná věc, která mne ještě napadá, někde najít univerzální ovladač pro TV Tuner DVB-T na ExpressCard. Bohužel se mi ji nepodařilo za týden hledání nikde najít.

Velice moc prosím o help, už jsem bezradný.

Díky moc, za každou pomoc.

Chuckym3
Chuckym3@centrum.cz

HP Probook 4510s, C2D , 500GB HDD, ATi 4330 512MB.

Předmět Autor Datum
Keby existoval univerzalny ovladac tak by nebolo treba pre kazdu prkotinu ovladac od vyrobcu a ludst…
MM.. 26.05.2010 03:06
MM..
podla údajov z hp webu má rovnakú tv kartu Compaq Presario CQ61-340EC Notebook ,u neho je dostupný o… poslední
audax 26.05.2010 06:36
audax

Keby existoval univerzalny ovladac tak by nebolo treba pre kazdu prkotinu ovladac od vyrobcu a ludstvo by razom usetrilo 100 trilionov dolarov :-) A bill gates by sa nemohol narodit a cinania by museli vymret :) Ked vyrobca nepodporuje W7 tak mas smolu.
Este si mozes zistit co v tom je za chip (skus sem skopirovat zo spravcu zariadeni - vlastnosti tej karty, DEV_ID a tie cisla vsetky tam) a mozno bude nieco pre ten chip.

P.S. na webe sa da najst ze to niekomu funguje s HP QuickPlay (tak to mozes pouzivat aspon tak). Alebo s nejakym inym programom. Ale nie s mediacenter TV.
P.S.2. je to najskor chyba mediacentra teda Win, skus preistotu aj vsetky Windows update...

podla údajov z hp webu má rovnakú tv kartu Compaq Presario CQ61-340EC Notebook ,u neho je dostupný ovládač aj HP MediaSmart Live TV pre všetky win7 32/64bit,balík aplikácie je sp.45693 ver.3.0D a ovládač sp.45500 ver.1.0.0.4 A-ovládače sú dostupné cez stránky HP,bohužial nemám tv kartu od Yuan-Yuan/HighTech,takže ber info ako info bez záruky osobného odskúšania,je to len info z webu hewlett-packard/compaq

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru