Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Reproduktory k PC

Není všechno vědění jen ve škole. (A pokud maturitu nesložíš, no nevadí, u pásu ve fabrice můžeš makat i bez maturity ;-) )
Rozeber ten kazeťák, sleduj, kam jdou drátky od snímací hlavy - obvykle do předzesilovače, z něj poleze signál přes přepínač ke vstupům koncovýho zesilovače. Přes ten přepínač jde i audiosignál od CD přehrávače a rádia. Ten přepínač přehodí vždy jeden audiozdroj (rádio, CD, kazetu) na vstupy koncáku, koncák má totiž jen jedny vstupy (2 kanály, tedy stereo). Takže tam, odkud jde signál od kazeťáku, tak přeškrábneš cesty, vyvedeš z nich drátky (stíněný) k jack zdířce. Tu buď koupíš a zabuduješ někam do vnějšího krytu, nebo pokud nemáš/nechceš kupovat, odškrábni cesty od zdířky na mikrofon a použij tu.
Pokud však použiješ tento kazetový vstup, tak nejsem si jist, ale možná bude nutný vždy sepnout ty dva kontakty, který se sepnou při spuštění kazety (nevím, jestli máš mechaniku ovládanou ručně, nebo elektronicky). V tom případě bys musel vždy zmáčknout čudlík, jako když chceš pustit kazetu, ale aby se netočil motor, tak ho prostě odpojíš. Ale to zjistíš postupně.

Trochu jiná situace nastane, když nemáš na přepínání signálů mechanický přepínač, ale elektronický, ale v principu to vyjde nastejno, musíš najít, kam připojit vnější signál místo signálu z magnetofonu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny