Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Reproduktory k PC

Ach jaj. Musis trochu rozmyslat ked nieco ide na velmi vela veci tak to je +napatie alebo zem, tam dalej nehladas lebo dojdes k uplne vsetkym suciastkam :)

Za prve pozri si napr. pin 4 (to je na fotke spojov ten vrchny prostredny, na fotke suciastok je to na spodnej strane), ide cez elektrolyt na vypinac. Z vypinaca jeden sused ide cez viac suciastok (taky zeleny kondenzator a nejake odpory) nazad na pin 6, podla datasheetu na pin 6 ide poloha REC (nahravanie) takze to zatial necham a pozeram radsej druheho suseda, ten ide cez nejaky odpor nazad na pin 3, to neni zaujimave, ale od vypinaca smerom doprava na fotke to ide niekam a tam uz neni fotka takze neviem kam, a to je podla mna zaujimave ptz to ide prec od toho IO a to bude asi signal ktory ide niekde do prepinaca radio/magnetofon apod a to je to nase zaujimave miesto (je nutne pozret dalej ze jake tam su este suciastky kym to dojde do zosilovaca).

Este ak mozes napis sem znacku toho IO ktory je na tej fotke vlavo, ktory ma namiesto prostrednych pinov tie plechy. To je na 99,9% zosilovac (plechy su na odvod tepla), na 1% to moze byt aj regulator motora (tie sa tiez hreju). Podla oznacenia budeme vediet.

P.S. alebo ak chces najst zosik tak sleduj kam idu signaly z konnektorov pre REPRO. (zem = velka vodiva plocha ignoruj, pozeraj len kam ide aktivny vodic). Na 99% pojde cez velky kondenzator rovno do IO zosilovaca.
Pokracuj radsej ako novu odpoved na dotaz, tu sa to uz neda citat je to tu uz jak novinovy stlpcek :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny