Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Reproduktory k PC

Este ti mozem navrhnut jednoduche ale trochu "barbarske" riesenie - proste odpoj vstupy zosilovaca (druhe piny od konca IO, na fotke plosaku su nalavo, t.j. druhy zlava, po kazdej strane) a tam si nadrb ten kabel z PC (zive kontakty). Obal kabla z PC pojde na zem to je ta siroka plocha na ktoru idu aj tie chladiace plechy zosilovaca.
P.S. teraz ma napadlo ze by to mohli byt aj 3.zlava, zavisi jake zapojenie pouzil vyrobca takze trochu by to chcelo vysledovat kam ide 2. a 3. zlava..

Odporucam pripojit PC cez elektrolyt kondenzator (pre kazdy kanal jeden) http://en.wikipedia.org/wiki/File:Capacitors_elect rolytic.jpg na oddelenie pripadnej SS zlozky. On urcite tam na tych vstupoch zosilovaca taky kondenzator je (pre kazdy kanal jeden) takze odpoj to az za kondenzatorom a pripoj PC tak aby signaly sli cez tie kondenzatory. Dufam ze je to pochopitelne :)

Preco je to barbarske - nepojde radio, pravdepodobne nepojde ekvalizer vo vezi, a asi ani hlasitost (to zavisi od presneho zapojenia tej veze, nechce sa mi to skumat). Takze ked to takto pripojis tak daj v PC hlasitost najprv na minimum nech neohluchnes :-)
Aby slo radio tak si mozes tam pridat prepinac (dvojity) ktory bude prepinat signal z radia a z PC... Vezu potom staci zapinat tak ze prepnes na radio, a zosilovac sa zapne.

Lepsie by bolo keby si premeral ten dlhy prepinac vedla toho magnetofonoveho obvodu, jak som pisal vyssie...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny