Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Reproduktory k PC

Bud je vstup signalu ten 3dratovy kabel (v strede je zem a po stranach je lavy a pravy kanal), alebo je vstup na tom sirokom kabli, treti a stvrty zlava su signaly (lavy a pravy) a piaty zlava je zem.

Ja si myslim ze vstup je na tom sirokom kabli ptz odtial to ide cez tie velke kondiky do filtrov, takze signalne draty toho sirokeho (3. a 4. pin zlava = lavy a pravy signal) odpoj (tie 2 draty vypajkuj z tej dosky) a na dosku namiesto nich napojis signaly z PC. Zem z PC (tienenie kabla) napojis na 5. pin zlava. 5.pin zlava ale neodpajaj od sirokeho kabla, nech zem zostane spojena. Pridas tam aj zem (tienenie) z PC.

Potom to zapnes, prepnes na radio a namiesto radia by si mal pocut PC, a mala by fungovat aj hlasitost aj tie korekcie vysok/basov ci co tam je.

Najprv ale zmeraj ohmmetrom ze ked das hlasitost na nulu, tak ze tie signaly na ktore napojis PC nie su skratovane na zem (na 5ty pin zlava). Skratovane na zem musia byt krajne piny 3pinoveho kabelu (na fotke nalavo a napravo od cisla 1) ked das hlasitost na nulu. Ak je to tak, tak hura potom mas istotu ze vstup je na sirokom kabli (vstup nesmie byt skratovany potenciometrom ked je hlasitost na minime). Toto overovanie je aby si si neodpalil zvukovku PC, keby bol nahodou na tom sirokom kabli predsalen vYstup.

Keby si chcel aj radio, tak si tam mozes pribastlit mechanikcy prepinac (dvojity) povodne draty versus draty z PC na ten pin 4. a 5. zlava. Prepinac je ok ale nespajaj povodne draty (4. a 5.zlava) a draty z PC dohromady. Musia byt oddelene, bud ide na dosku jedno alebo druhe, nikdy nie obe naraz.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny