Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Reproduktory k PC

Nemam dostatok informacii na fotkach aby som vedel posudit ze jak je to (filtre) tam zapojene a kam idu jednotlive draty na hlavnu dosku, to treba mat pred sebou.

Takze tazko to teraz poriesim na istotu, tak aby sli aj korekcie. Bez korekcii je tutovka to, ze napojis PC na piny 3 a 4 zlava (to je vpodstate priamo na potenciometre hlasitosti) povodne draty z tych pinov samozrejme odpojis, a navyse preistotu odpojis aj tie 2 velke elektrolyticke kondenzatory co tam su u hlasitosti, nech sa tam do toho nemlati signal z radia alebo co ja viem jak su tam tie filtre zapojene.

Ked chces mozes skusit najprv tam tie kondenzatory nechat ze jak to bude, mozno pojdu aj korekcie (ale to sa mi nezda)
Zaujimave je aj to ze kam idu tie dva prave piny sirokho kabla. Na jake suciastky idu? Mozno su oni ten spravny vstup tak aby sli aj korekcie (ked chces napis sem ze kam idu tie 2 prave piny sirokeho kabla, a posudime ci by to mohli byt oni)

Idealne keby si (napr. v malovani) nakreslil kompletnu schemu tej dosticky (rozoznas kondenzator a odpor dufam), potenciometre mozes kreslit ako obdlzniky so 6vyvodmi to uz si domyslim ze ktory vyvod je co.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny