Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mam tohle http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400 7H1TZ1YTW5C a je to vynikajici disk. Vy…
Radek 27.05.2010 17:24
Radek
Jaky mas problem s WD? S WD neni ziaden problem :) Problem musi byt niekde inde :)
MM.. 27.05.2010 17:39
MM..
Ja jsem to cekal:-). Jen jsem myslel, ze zas napises, ze Samsung je smejd. Vim, ze ty sikmooky nemuz…
Radek 27.05.2010 17:55
Radek
Samsungy disky sice nie su smejdy, ale u 2,5" zas mne cvakal samsung jak krava, a wd je ok. Tak si v… poslední
MM.. 27.05.2010 17:58
MM..

Ja jsem to cekal:-). Jen jsem myslel, ze zas napises, ze Samsung je smejd. Vim, ze ty sikmooky nemuzes ani videt. Mel jsem 3 a 1 jeste mam. 2 uz jsem vratil. Mozna mam smulu na kus, ale 3x je na me moc. Psal jsem to tady uz nekolikrat. Jsou hlucny jako svina oproti Samsungu a Hitachi, co jsem mel a navic podivne cvakaji nebo klapou nebo co to je . zacal cvakat uz i ten posledni. Na reklamaci je vzali, takze jim neco bylo. Chyba u me neni, ostatni HDD - ted uz jen Samsung - jedou bez nejmensiho problemu. Vsechno byly WD Blue. S diskama normalne nemlatim, ale tady jsem k tomu nemel daleko. Ve stejnym PC maji i vyssi teploty nez Samsungy, cca o 5-10°C.

Samsungy disky sice nie su smejdy, ale u 2,5" zas mne cvakal samsung jak krava, a wd je ok. Tak si vyber :) By som povedal ze u teba mozno je nejaky problem mozno so zdrojom alebo co a WD su mozno citlivejsie na nejake zakmity (co ale nemoze clovek brat ako zle ptz disk musi reagovat okamzite ako zacne klesat napatie ptz musi dozapisovat + zaparkovat kym padne napatie na 0). Alebo mas smolu nejak na blbe kusy. Alebo mas blbeho obchodnika co ich hadze o zem alebo pouziva cesku postu ktora to robi za neho :-)

P.S. s tymi teplotami, lol, to by najprv muselo byt presne nakalibrovane to CIDLO co to mera. Tipujem ze v samsungu maju zavazok kalibrovat to o 10° nizsie :-) Alebo dali cidlo uplne niekde mimo, ako odrb. Sikmaci furt odrbuju, maju to asi v nature.

P.S.2. no a teraz si moze dotazovatel hodit mincu ze co si kupi :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru