Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Ceny na ebay.com, mám v tom zamtek, žádám o pomoc..

... neviem ze co nechapes.

Ta aukcia ktoru tam mas je dvojaka - mozes kupit hned (Buy it now) za 29,99 GBP (to je po prepocne na dolare priblizne 43,41$, to je tam na to aby amici nemuseli pobehovat s kalkulackami)

Alebo mozes prihadzovat a teda normalna aukcia (nekupis hned), ale len ked vyhras aukciu (ked budes na konci aukcia mat najvyssi bid). Momentalne je cena na prihadzovanie 22,99 GBP, (v dolaroch je to preratane pod tym), a teda mozes prihodit napr. na 23,50 GBP ak chces, ale to si este NEkupil, to len prihadzujes a este ta moze niekto prebit.

Ked kupis hned za 29,99 GBP, tak si to kupil hned a teda potom sa aukcia nekona ptz si to hned kupil. Samozrejme nema zmysel prihadzovat do BID viac ako 29,99 ptz to za tolko mozes kupit hned.

P.S. este k tomu postovnemu - to sa ti az po skonceni aukcie pripocita k cene, takze ked to kupis za 29,99 GBP tak budes musiet zaplatit 29,99 GBP + postovne. Postovne moze byt rozne niekedy sa da zvolit sposob poslania (cez rozne firmy) a kazdy sposob stoji inac, zavisi od predajcu, klikni si tam aj na podrobnosti u toho postovneho.

P.S.2. GBP je britska libra (Great Britain Pound), britske peniaze, ak si nechapal toto (neviem co nechapes).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny