Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Byl pripojen/odpojen konektor

Zdravim,
mam problem se zapojenim 5.1 repro soustavy (Genius SW-5.1 3000). Kdyz ji zapojim (kabely vsechny presne tak jak mam) tak repraky nehrajou. Sice ve spravci realtek HD pri zkousce jednotlivych repro hraji spravne a na spravnych mistech, nicmene hudba nehraje. Zaroven mi to porad hlasi ze byl pripojen a po chvili zase odpojen konektor.

Myslite tedy ze muze byt problem i v nastaveni zvuku v pc nebo je problem pouze se zapojenim zvukovky na zakladni desku.

Pocitac mi sestavoval kamos, takze nakou chybku nevylucuji. Ale pocitac uz mam kolem 2 let a pres rok jsem s tema samyma reprakama normalne hral. Jen po preinstalovani na win 7 mi to nak neslape. Priznavam, ze pripojen/odpojen konektor mi to uz hlasilo predtim, kdyz jsem zapojoval sluchatka, ale repro hralo normalne.

Díky za kazdou radu...

Předmět Autor Datum
Jen po preinstalovani na win 7 mi to nak neslape tipuju špatně nainstalovaný ovladač hd audio - pot…
lední brtník 29.05.2010 00:05
lední brtník
Tusil jsem, ze dela problem predni audio panel na mikrofon a sluchatka, tak sem vynervil a proste to… poslední
Kubick 29.05.2010 00:43
Kubick

Jen po preinstalovani na win 7 mi to nak neslape

tipuju špatně nainstalovaný ovladač hd audio - potřebuje podporu hw, a ta se bez ovladače chipsetu mainboardu nedá dosáhnout. nějaké chipsety instalátor w7 zná, něco je třeba doinstalovat.
nepíšeš o svém hw nic, žádný odkaz na výrobce, tak není důvod se tím víc zabývat.

Tusil jsem, ze dela problem predni audio panel na mikrofon a sluchatka, tak sem vynervil a proste to ze zakladni desky vypojil. Nechapu ale co bylo spatne, podle manualu od zakladni desky byl zapojen na spravnem miste. Zabyvat se tim ale uz nebudu, holt si budu muset vlizt za stul az budu chtit pouzit mikrofon :)

Jinak teda (ikdyz ted uz je to asi k nicemu):
Gigabyte GA-MA790X-DS4
AMD Phenom 8450 X3 2,1 GHz
Ati Sapphire HD 3850 512MB DDR3

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru