Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ztráta obrazu

Ahoj,
včera jsem pracoval na PC, najednou malá rána na obrazovce mi zmizel obraz. Nešlo to nijak spravit, několikrát jsem to restartoval dokud jsem to nenahodil. To samé dneska ráno - jdu na PC, pohnu myší a čekám kdy se zobrazí okno s přihlášení (počítač je zapnutý), a zas místo toho "Není video signál". Kabely jsou zapojeny, nikde jsem nic nepřenastavoval. Ještě bych dodal, že počítač je stále zapnutý, je slyšet větrání, ale při těch restartech včera počítač vydývali jiné zvuky než jindy při zapínání.

Předmět Autor Datum
A vypadá to, že se po dnešním restartu nespustil 1 HDD...
Nikd0 30.05.2010 09:34
Nikd0
zaráží mě ta rána z PC... jaký je tam zdroj co je to za počítač? ..napadá mě jen připojit repreak na…
storny 30.05.2010 10:29
storny
MB Gigabyte GA-K8U. Už je starší ale zatím jsem žádný vážnější problémy neřešil. OS Vista. Počítač p…
Nikd0 30.05.2010 16:30
Nikd0
Rana sa zvycajne ozve zo zdroja alebo zo zakl.dosky ked exploduje kondenzator, alebo v zdroji prip.… poslední
MM.. 30.05.2010 16:51
MM..

MB Gigabyte GA-K8U. Už je starší ale zatím jsem žádný vážnější problémy neřešil. OS Vista. Počítač pípá stejně jako už pár let, jenom když jsem to restartoval po tom 1. výpadku tak nic, k tomu jsem našel "No beep at all - this means your motherboard is dead". Teďka zatím všechno jede jak má.

Rana sa zvycajne ozve zo zdroja alebo zo zakl.dosky ked exploduje kondenzator, alebo v zdroji prip. aj nieco horsie (oz som zazil ze explodoval tranzistor alebo co, ale to by si uz nezapol). Ak neni explodovany kondenzator na doske tak okamzite vymnenit zdroj (skor jak ti odpali PC alebo cely barak). Nekupovat ziadne eurocase ani iny ting-tong, a spravne dimenzovany.

P.S. ale kedze nemozem posudit jaku "ranu" myslis, a ani jake "ine zvuky" myslis, tak to je dost tazke tipovat ze co odislo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru