Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Asus K50 ab - čištění klávesnice

Já sem do noťasu nikdy nelezl. Toto je můj první a nikdy jsem s nimi neměl zkušenosti... Pod ruky mi prošly PC sestavy a kousky od těch nejstarších až po ty nejnovější kusy, ale jak říkám s notebooky nemám zkušenosti. Problém je, že je ještě v záruce a nechtěl bych porušit plombu, kterou když poruším, automaticky ztrácím záruku. Nikde ji nevidím, ale aby nebyla zevnitř, ale to snad ne. Na youtube jsem koukal na videa a když lehce nadzvednu klávesu a kouknu pod ní, vypadá to jako u těch notebooků stejně. Asi to risknu lupnout, snad uspěji, při nejhorším koupím tu novou klávesnici, měla by stát co jsem koukal na net okolo čtyř stovek .

EDIT: Sláva ! Hledal jsem talčítko které bych nejméně postrádal (F3) a to jsem vyloupl a v pohodě nasadil, takže předpokládám, že to tak půjde i u zbytku kláves.

EDIT2: A je to v prdeli ! Chtěl jsem vyloupnout mezerník - začal jsem od pravé strany, zkusil jsem pro jistotu zacvaknout, kdyby něco. No a teď se mi sice nelepí, ALE pravá strana funguje až když do něj celkem dost zatlačím, jinak levá strana funguje v pohodě. Myslíte, že bych ten mezerník měl vyloupnout celý a pak ho zkusit nasadit ?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny