Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Má někdo tip na PC software jež umí měřit sílu satelitního signálu ?

Dobrý den. Měl by někdo tip na Pc software, jež umí zobrazit sílu satelitního signálu pro sat. Pc karu? Software jež je ke kartě dodán sice umí zobrazit sílu signálu pro danný program, jež zrovna sleduji, nicméně hledám program, s nímž by bylo možné si svépomocí nastavit správně pozici satelitu. Pokud někdo poradí a je-li to takto vůbec možné provést, budu rád za dobrý tip. Děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Aku mas PC sat. kartu, aky operacny system? Su karty ktore ukazuju signal v rozmedzi asi 8%, s takou… poslední
Dreamer 03.06.2010 20:10
Dreamer

Aku mas PC sat. kartu, aky operacny system? Su karty ktore ukazuju signal v rozmedzi asi 8%, s takou ti nepomoze ziadny program.

Je vela alternativnych programov ale postupne sa stavaju platenymi alebo na nich autor prestane pracovat, napr. ProgDVB, DVB Dream, AltDVB, Skyview, DVB Viewer... silu signalu ukazuju aj v realnom case, ale to co potrebujes existuje hlavne na baze pluginov/modulov od tretich stran. Pre DVB Dream (do verzie 1.4i freeware) existuje modul SignalDisplay v1.0, ma aj audio vystup, to znamena ze pipa podla toho ako silny je signal, uzitocne ked nemas PC blizko paraboly.

Kazdopadne ked nemas parabolu dostatocne upevnenu, myslim ze doladenie nepomoze, ale to opat zalezi aj od konvertora, velkosti paraboly, druzice a nic z toho neuvadzas, takze sa takto tazko radi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru