Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem OT: jak je to s povinným svícením aut?

Plne se vsim, co tady pises souhlasim.
Celodenni sviceni je jako jezdit na kole s prilbou. Prilba neprekazi, kdyz sviti slinicko tak i stini a zvysuje to ochranu, tak jake jsou tedy argumenty ji nenosit? Stejne je to se svetly. Akorat se najdou mamlasove, ktery proste si najdou tisic pididuvodu proti. Ted jsem jezdil se sluzebnim autem se svetly pro denni sviceni a kaslal jsem na ne a zapinal normalni. Proc? Protoze jsem na to zvyklej. Stejne tak hledam pas k pripoutani pomalu i v autobuse a kdyz mam sedet v aute nepripoutan, tak je to hrozny nezvyk.

Naucte se to delat automaticky a hlavne, NAUCTE TO SVOJE DETI, tam se totiz zvyk zavrtava jeste hloubeji. Pak nam bude vsem na silnicich lip.

Ono, nedorzovani predpisu je u nas asi narodnim sportem a chlubeni se tim je asi jako pomerovani prirozeni. Jsem menecenny, kdyz jezdim v obci 50 (podle navigace, ne podle tachometru), ze na dalnici neprekrocim 130 a klidne jedu 5 kilometru sedmdesatkou za kamionem, dokud nemam bezpecne misto k predjeti, ze kdyz vjizdim z vedlejsi na hlavni (v Praze) nenacpu cumak mezi stojici auta, ale pockam, az me nekdo pusti (a prekvapive to netrva o moc dele, akorat tim nestvu ridice), ze do krizovatky nevjizdim, kdyz za ni neni misto? Ja machrovani a spech na silnicich nikdy nechapal a naopak stvu ridice tim, ze jezdim jak mam. Ja totiz jezdim tak, abych, sam sebe potkat (jako chodec i jako ridic) si nenadaval. Zkuste to taky a predstavte si sebe sama v tom druhem aute nebo stojice u prechodu. Asi byste si nadavali hodne casto.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny