Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno C# cykly a výpočet

Že Dictionary<int, int> v Jave ani nejde, nie je chyba na strane C#. Že 5.ToString() sa ti zdá byť šialenosť, tiež nie je chyba na strane C#. Že ťa partial zmiatlo a nevidíš v ňom prínos, tiež nie je chyba na strane C#.

Dosť si protirečíš - ak program nesmie spadnúť kvôli výnimke, ktorú si "přehledl v dokumentaci", tak potom predsa musí požierať všetky výnimky. Na čo ti je program, ktorý síce běží dále, ale běží blbo? Vieš si aspoň trochu predstaviť, ako ťažko sa vďaka takémuto pokémonovskému ošetrovaniu výnimiek môže dohľadávať skutočná príčina závažnejšej chyby, ktorá kvôli tomu potom niekde neskôr nastane?

Ak závisí to, či sa niekto dovolá na záchranku len od toho, či je kód v try-catch alebo nie, tak to sa stala chyba už niekde v návrhu celého systému a nejaký catch navyše to nezachráni.

cékřížek nestuduji, jen v něm programuji
Tak týmto si to totálne zabil. Ak tomu jazyku nerozumieš, tak si odpusť tie svoje poznámky, ktorými si ma naštartoval. A keď máš nejaký mentálny problém s triedou, ktorú nepoznáš ale používaš, tak si skús prečítať dokumentáciu alebo vyhľadať jej použitie na webe. Veď to je základ programovania v akomkoľvek jazyku.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny