Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co delat s notebookem, mam ho nechat opravit?

No, to "vzhuru nohama" by mohlo sposobit ten problem. Mal si to nahnut smerom k sebe a tak obracat aby tekutina nesla smerom k displayu :) Zospodu displaya trochu otvory su. Ale aj tak sa mi to nechce verit ptz ani tam by sa za prve nemalo dostat vobec vela piva (je to hodne tesne pri sebe tie plasty co to drzia), a pivo by tomu nemalo nic urobit to by slo akurat tak na podsvietenie. Ale je tam aj elektronika, to hej. Zober ho nazad nechaj ho vyschnut este den apod a napis jak sa to vsetko prejavuje ze co nefunguje.
Na cistenie klavesnice som sem daval aj video, mozno to bude stacit vycistit a pojde. Ze je vadny display sanca 1:100, podla mna je dobry.

P.S. kompatibilny display sa da zohnat tusim aj za 100eur (2,5tisic) a snad aj lacnejsie. Ak to neni nejaky superdisplay v tom :) LAN konektor a klavesnica sa da vycistit. Ked sa ti chce. Skus hladat asi pred 2-3 tyzdnami tzu bolo cistenie klavesnice dal som tam aj link na video.

P.S.2. ale ak je v haji zakl.doska tak to nespravis a cena je asi tak jak ti povedali, za komplet novu zakl.dosku co je vpodstate cela elektronika notebooku. (mozno mysleli to, ze je vadna grafika na zakl.doske, nie display).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny