Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ztisit vetracek na GK rezistorem

Tak on to je PC na dodelani :-D, tak se nebojim, nove PC si samozrejme dam do krabicky. :-D
---

Este jednou dik vsem.

Koupil jsem rezistory a az doma jsem si vzpomnel, ze ste rikali ze si mam rict o 0,5W, to jsem neudelal, tak jsem dostal asi nejake obycejne. :-/
Zkousel jsem zapojeni a dost se rezistor zahrival, tak me napadlo, ze kdyz je dam paralelne, tak by se to melo omezit, coz nastesti nebyl problem, protoze jsem si kazdej rezistor koupil 2x.

Tak jsem dal na vetrak od procesoru paralelne 220R a 33R v serii. Z puvodnich 4200 otacek to slo na 2400 a vicemene bez hluku. Teplota zustala stejna 30 stupnu.
A na vetrak od GK jsem dal paralelne 100R a 66R v serii. Teplotu ani otacky nevim, ale typnul bych to tak na polovinu otacek a chladic je malinko teplejsi, ale nic hroznyho.
Rezistory se zatim taky nijak nezahrivaj, tak snad to bude OK, jeste to musim pripajet, zatim je to provizorne, protoze pajku si musim pujcit.

K rezistorum jsem jeste prikoupil dva prepinace, tak jsem to udelal tak, ze kdyz bude potreba, tak se tam daji pustit puvodni otacky, dohromady me to stalo 24 Kc, tak to je pohodicka nez kdybych si mel kupovat nejaky regulatory od Zalmanu za stovku nebo pasiv na GK.

:-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny