Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Symbian S60 3rd - Poradite ako certifikovat aplikacie?

Dobry den (rano),

som novym majitelom Nokia E71 a potreboval by som do telefonu dostat aplikacie, ktorym pravdepodobne vyprsala doba platnosti certifikatu (aj ked mi to pri instalacii nepise expirovany certifikat, ale chybu certifikatu).

Uz dva dni preliezam ceske/anglicke/cinske fora a snazim sa dopatrat nejakeho normalneho (bezplatneho) riesenia. Chcem to riesit bez zasahu do telefonu (ziaden jailbreak-like sposob). Mate overeny sposob, ako na to, ci to uz takto priblblo bude (ne)fungovat vzdy?

Vrela vdaka!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jeste pro pripadne dalsi zajemce kteri by tapali nad podepisovanim symbianovych aplikaci, podrobny a…
borsuk 21.06.2010 13:42
borsuk
Správný odkaz na návod na certifikaci aplikací je zde: http://www.8910.cz/navody/6-navody/93-jak-na-… poslední
fildin 14.11.2010 16:41
fildin

Jeste pro pripadne dalsi zajemce kteri by tapali nad podepisovanim symbianovych aplikaci, podrobny a zcela srozumitelny navod zde: http://www.8910.cz/navody/6-navody/93-jak-na-certi fikaci
2laak - aplikace na vypinani a snad i zapinani mobilu v nastavenem case: http://my-communicator.com/s60v3/software/applicat ions.php?name=Switch_Off&faq=1&fldAuto=549, je tam i link na domovskou stranku programu, co ale skutecne umi jsem osobne netestoval, pouzivam starsi jednodussi verzi ktera zvlada vypnuti stroje v nastaveny cas.
[mod]Úprava odkazu na žádost autora (Rce)[/mod]

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru