Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Poraďte s výběrem hi-fi, pasuje k sobě?

Já ti nevím, ale AQ vyrábí dobré reprosoustavy. Rozhodně nesestávají z 5mm dřevotřísky (nebo překližky) a vnitřní kabeláž není provedena zvonkovým drátem, jako u laciných výrobků zahraničních značek. Stačí si třeba přečíst testy v S&V nebo HiFi (blahé paměti).
Jinak řečeno - za stejné prachy jsou bedny AQ (a ještě třeba Authentic voice) minimálně o třídu výše než konkurence. Jen nemají takový marketing a není jich plný Datart apod.
Před cca osmi lety (pochybuji, že se v tomto směru mnoho změnilo) jsem vybíral soustavy, a narazil jsem na AQ - provedení kvalitní (boky a zadní stěna 2,5cm DTD a čelní cca 3cm), 2,5mm2 kabeláž uvnitř, všechno pěkně připájené, pořádná výhybka (ne jen miniaturní kondenzátor na odfiltrování nižších frekvencí), terminál na banánky... Takže asi tak.
Navíc soudit pouze a jen podle frenvenčního rozsahu? Navíc u těch CANTONů není uvedeno toleranční pásmo, tudíž údaj je bezcenný. Ale pravdou je, že řada TOBA je u AQ nejnižší - volil bych z vyšší řady Kentaur nebo Labrador.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny