Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Redakcny system - jednoduchost, mnoho templatov

Tak ja abych se priznal, tak posledni zkusenosti mam nekdy do konce lonskyho roku a pak jsem na to uz moc nesahal a cekam na 7, ani vlastne nevim, jestli uz vysla. Joomlu jsem mel posledni tusim 1.5x a Drupal 6.x a nedalo se to srovnat. Na Joomle je opravdu nastaveni treba toho menu zalezitost nekolika kliku. U Drupalu taky, ale hledej to, pod nelogickyma nazvama. Aktualizace pluginu (modulu) je standardne u Joomly treba jen vlozenim linku se souborem (ma nekolik moznosti). U Drupalu sileny hledani funkcniho modulu, vlastne jeste predtim musis zjistit, ze potrebujes modul, abys vubec mohl aktualizovat a ani pak to neni automaticky. Az uz to pak vis, tak to neni nic tak hroznyho, ale pro zacatecnika (a Fleg v tomto asi zacatecnik bude), to nemusi byt jednoduchy.
Drupal je pro me Miranda. V zakladu Drupal nema nic, templatu taky moc neni, teda v porovnani s Joomlou nebo i s WP. Presto jsem Mirandu dlouho pouzival, nez jsem prisel na Trilliana. Jede v nem vse co potrebuju na jeden klik a netravim pul dne hledanim pluginu, resenim problemu s nefunkcnim pluginem atd.

WP neznam, nikdy nesplnoval moje kriteria. Tusim, ze neumel hezky URL a par dalsich veci co jsem potreboval, ale uz si to nevybavim. Pak jsem koncem roku cetl, ze uz je to lepsi, ale prece jen je to spis neco jako blog, nez klasickej RS. Teda aspon pro me.
Zadny jiny RS jsem ani nezkousel, je to zbytecny, protoze jak Joomla, tak Drupal maji dobry fora. Jo, jeste me zaujal K:CMS, ale autor se projevil jako krupan a pak me hned odradil nedostatek templatu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny