Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zasekávání při operacích

Dobrý večer,

mám docela zajímavý problém, který je pro mě asi moc velký oříšek. Jedná se o zasekávání počítače při instalaci, kopírování, rozbalování, dokonce někdy i při sledování filmu, a to vše vždy na stejných místech. Těmy místy mám na mysli 1 i více archivů RAR, 2 místa ve filmu AVI, stejný procento při kopírování, i při instalaci. Zpočátku jsem myslel že je chyba v souborech jelikož notebook mám již 3 roky a nikdy to nedělal. Když se to začalo hromadit, už to není možný abych měl takovou smůlu na soubory. Všechny tyto záseky mají společenou jednu věc - něco jako cyklickou chybu (takový název chyby se objeví např. při tom rozbalování), která vypadá že jako procesor při naslouchání opakuje takovou tu "hrabavou" smyčku, pořád dokola. Problém je potom dokonce ten proces vypnout (aplikace se vypne skoro hned (přes správce úloh)). Procesor hrabe ve smyčce ještě chvíli i po tom, co se uráčí proces vypnout...
Mohl bych přibližovat ještě dál, ale spíš popíšu co se stalo dneska, je to asi nejzajímavější. Při nahrávání souborů z flashky na disk šlo vše zkopírovat v pohodě, jednalo se o program, který u kamaráda funguje a má ho taky z tý flashky. U mě se ale v prostřed instalace seknul. Tak jsem ho po lokální síti chtěl zkopírovat na vedlejší PC, a vyzkoušet to tam, jestli to půjde tam nainstalovat. Bohužel, ten soubor už zkopírovat nešel.
Máte někdo, prosím, nějaký nápad? Napadlo mě ještě defragmentovat disk, což asi zkusim, jestli není chyba na disku, jelikož ve windowsu XP co mám to chyba asi nebude, jelikož jsem ho před pár dny přeinstaloval na zformátovaný oddíl (NTFS).
Děkuji za rady!

Denis B.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ahoj, už si to nějak vyřešil? Mám úplně stejný problém a nevím si s tím rady. poslední
Radim Š. 06.03.2013 13:12
Radim Š.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru