Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Boot MGR nenalezen - bez CD/DVD-ROM

Zdravím, ikdyž už jsem pročítal některé zdejší podobné problémy, většinou jste odkazovali na špatně nainstalovany OS apod. To by nebyl takový problém.. já to mám o něco hodně horší.

Mám notebook SIEMENS FUJITSU AMILO la 1703, který byl koupen v podpoře OS Windows Vista. Nebyl jsem spokojený s výkonem počítače na poměr s uvedenými parametry počítače, tak jsem zkusil nainstalovat Windows XP Professional. Neuvědomil jsem si v té zbrklosti, že nemusí na můj notebook existovat drivery, když byl dodáván s Vistama a tak se to stalo. Byl jsem tedy nucen na polovičně nefunkčním OS formátovat disk a zkusit jiný..

Zkusil jsem Windows 7, který jsem dosud nepoužíval, takže jsem nevěděl, že může instalace probíhat abnormálně déle. Nechal jsem to běžet asi 3 hod a pořád to bylo na 0%, tak jsem vypnul ntb. Když jsem jej zapnul, načte se mi jen BIOS a dožaduje se Boot MGR. Zároveň BIOS nevidí CD/DVD-ROM, ačkoli je na oko viditelné, že je plně funkční. Co mám dělat?

(některé osoby, mi sdělili, že když koupím PC s dodaným OS, tak nelze jej degradovat na starší, páč se jinak rozladí ovladače a že mohu problém řešit ještě přes USB Flash Disk) Nevím kde vezmu MGR Boot, a nevím jak jej přes Flash dát do BIOSu..

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
TAKY SEMI POŘÁD UKAZUJE TEN BOT MGR CHCI NAINSTALOVAT WINDOWS XP A POŘAD TEN BOT MGR NEVIM CO MÁM DĚ…
FANDA136200 12.01.2014 15:54
FANDA136200
Ani nepřečtu co píšeš... nový
krtenek 12.01.2014 15:59
krtenek
viz výše: nech si to od někoho nainstalovat. nepíšeš jaký systém tam byl předtím, co jsi s tím dělal… poslední
lední brtník 12.01.2014 16:29
lední brtník

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru