Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem N96 se drasticky zpomalil

Ahojte. K vánocům jsem dostal hezkou hračku. Telefon od Nokie N96. Vše fungovalo skvěle až do doby někdy před měsícem, kdy se začal zpomalovat. Dnes je to zoufalé. Někdy se prostě sekne a třeba 30 sec. čekám na odezvu. Firmware jsem neaktualizoval. V samotném telefonu je ještě přes 40 MB volné paměti, ve velkokapacitní přes 11 GB. Nevíte někdo, co to může způsobovat, případně jak to odstranit? Dík za radu.

Předmět Autor Datum
Pozavírej všechny zbytečně spuštěné aplikace, nepoužívané aplikace vymaž.
Matt Dylon 29.06.2010 16:56
Matt Dylon
Odstranil bych to tak, že bych si zazálohoval data a nastavení (lze pomocí PC Suite) a udělal na tef…
Dale Cooper 29.06.2010 19:12
Dale Cooper
Co tohle muze zpusobovat ti nikdo z voleje nepovi, nikdo nevi jake aplikace jsi instaloval a jake sp… poslední
borsuk 29.06.2010 22:00
borsuk

Co tohle muze zpusobovat ti nikdo z voleje nepovi, nikdo nevi jake aplikace jsi instaloval a jake spustene procesy vytezuji system tveho mobilu...:-)

Nainstaluj si Handy Taskman nebo Jbak Taskman, podivej se na vytizeni RAM a na vsechny spustene procesy, ze mas pres 40MB volne pameti jako uloziste neni dulezite, dulezite je abys zjistil to co ti vytezuje system ci vyzira RAM, pres vyse uvedeneho spravce procesu postupne ukoncovat jednotlive aplikace a vysledovat chovani telefonu, pokud tohle nezabere, doporucuji zalohu dat a tzv format telefonu trojhmatem. Aktualizaci firmware rozhodne udelej, ale doporucuji pred ni zminovany format telefonu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru