Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odstranění Avast

Udelam to co tacud a ze stejnyho duvodu. No a dal treba taky proto, protoze to chci (pro tebe je to treba zbytecny, pro spoustu lidi ne - pro me je zbytecny umet programovat, pro tebe ne a presto ti nerikam na co to delas, ze je to zbytecny). Chci si smazat treba tempy apod. MM s tebou se o tomto nema cenu bavit. Bez urazky. Ty si meles porad jen to svoje a ja verim, ze ty to nepotrebujes a vim, ze pc rozumis jako malo lidi nejen tady na poradne. Presto si myslim to co napsal kmochna, ze ses zbytecne militantni (u nas se rika nekdy v tomto smyslu zabrzdenej) v urcitych postojich.
Uvedom si, ze tak jak pouzivas pc ty, ho pouziva mozna par % lidi, ale zbytek ho pouziva uplne jinak a jsou to podle tebe dementi, ale je jich drtiva vetsina a maji zcela jiny pozadavky jako ty. No a nejvetsi tvoje chyba je to, ze si to neuvedomujes. Lidi maji desitky GB videi, fotek, PPS, kravin, nesmyslu a jinych veci, ktery ty podle vseho nepotrebujes. Uz ti to napsal nekde i kmochna. Ty lidi maji pc pro zabavu a nezajima je jak OS a programy funguji uvnitr. Nevidi a nepoznaji, ze win jsou dementne napsane a ani je to nezajima. Patrim mezi ne, jen vim o neco vic, nez totalni lama a je mne to taky jedno.
Ty Vama nenavideny programy obcas pouziju a nikdy mne nic spatny neudelaly. Naopak dokonce delaji zalohy, kdyz neco udelas a neni problem to vratit zpet. Presto jsem nikdy backup nemusel pouzit. Pokud si uzivatel odklikne, ze backup nechce udelat, je to jeho chyba a ne chyba programu.
Navic i ty mazes treba tempy apod., jak jsem tady parkrat cetl, ale musis prolizat adresare (nebo slozite klikat pres nejaky vlastnosti nebo ovladaci panely apod.) nebo sis na to neco treba napsal (nevim jestli to jde, ale napadlo me to), ale pokud jo, tak zadnej z lam si nic takovy nenapise a proc klikat 100x, kdyz muzu parkrat... Ja kdyz si na to vzpomenu, tak zapnu program a mam vse na jednom miste a v defaultnim nastaveni CCleaner, o kterem je tady casto rec mne nikdy nic spatny nezpusobil. Tim k tematu koncim, protoze se nema smysl dohadovat, to je nekonecny. Kazdy mame svuj nazor.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny