Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odstranění Avast

Jaky tacud? Si schopny napisat jaky konkretne problem ti uz nejaky cleaner vyriesil? T.j. ze pred cleanerom to bolo zle a po clenaeri to bolo dobre? Na to som velmi zvedavy, ptz este som nikde nividel jediny pripad uspechu. Zato nejake rozdrbane Win cleanerom je v poradni co tyzden.

Tempy mazem len pred robenim zalohy C: a z jedineho dovodu - chcem mat mensiu zalohu. Inac na to nesaham a zasadne na to nepotrebuje sahat ani ziaden BFU. Win ma 20GB a tempy 0,2GB jaky to je problem? ZIADEN. Navyse ja viem jaky problem si tym mozem sposobit (napr. niektore dementne programy nechavaju odinstalator len v Temp a potom nejdu odinstalovat) a viem si to aj potom vyriesit, na rozdiel od BFU.
A nejake "cistenie registry" je absolutna kravina, v 99% pripadov to nejaky problem SPOSOBI ptz musi. Len o tom BFU nevie ptz si to nevsimne hned a potom sem o pol roka vypisuje jak mu nejaka nova super hra blbne a jak je nestastny.

P.S. Jedine co ma vytaca je ze sa BFUckam radia cleanery a tune blbosti ako nejaky "liek" na problemy, co je za prve totalna blbost (ziadne probelmy sa neriesia cleanermi) a za druhe je to jak dat retardovi do ruky gulomet a povedat mu ze to je super na riesenie problemov a cistenie okolia, a este aj s poznamkou ze je dobre cistit okolie kazdy tyzden :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny