Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Cerna obrazovka

ahojte..mam velky problem a nevim si uz rady..Od neurcite doby se me pri startu Pc objevuje cerna obrazovka.zvuk jede ale monitor obraz vyskoci..jedine reseni je vzdy monitor vypnout zapnout a obraz opet naskoci na malou chvili..musim to vzdy nekolikrat opakovat..neni to pravidlo ale stava se me to..vsechny hry jako je PES10,call 2 atd hraji bez problemu..zapnu NHL 09 a opet se opakuje ..cerna obrazovka..zvuk jde..zacnu hrat po netu zapas a vse v pohode..nevim si rady pls o radu..Ge Force 9600 gt...procesorAMD 64 3200...2.01MGhz..takhle me to dela i v biosu kdyz najedu..ale po nekolika opakovanich je vse v poradku..dekuji za radu...martin Uherske Hradiste

Předmět Autor Datum
Vadny monitor. Tak na 99%. Zvysne % je vadny kabel k monitoru alebo problem s grafickou kartou (vyky…
MM.. 30.06.2010 18:16
MM..
dekuji moc za odpoved..mej se..:-) poslední
siginek 30.06.2010 18:30
siginek

Vadny monitor. Tak na 99%. Zvysne % je vadny kabel k monitoru alebo problem s grafickou kartou (vykyvany konektor = studenaky apod). Ked ma grafika 2 vystupy skus druhy. Ale to je nepravdepodobne, ak pomoze vypnutie/zapnutie monitora tak je vadny monitor (asi podsvietenie)

P.S. to ze to reaguje na niektore hry apod zavisi od momentalne nastaveneho rozlisenia (v kazdej hre sa da nastavit ine) a od obnovovacej frekvecnie, ale vada je v monitore.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru