Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problémy u Wave

Dobrej,

Mam prosim velkej problém, když dáte Start - ovládací panely - zvuky a zvuková zařízení a nahoře Zvuky a následně hlasitost, máte tam sloupec Wave...Problém je ten, že v různých časových intervalech mi to na té stupnici u Wave klesne až na dno, tudíž mi vypadne zvuk, když hraju hru tak mi to kvůli tomu i padá do windowsů, nevíte prosim prosim někdo čím to je ? a co s tim ?

Díky Dan

Předmět Autor Datum
Tak kvoli tomu ti hra urcite do windowsu nepada, ked pada tak to ma pricinu inde. Moze byt problem s…
MM.. 03.07.2010 12:22
MM..
Poradte mi prosim nějaké ovladače ke zvukové kartě, nebo nějaký odkaz na stáhnutí...díky
Danda Novotný 03.07.2010 13:09
Danda Novotný
Najprv musis vediet presnu znacku a typ tvojej zakl.dosky, a presne jake mas WIndows. Vid sekciu cla… poslední
MM.. 03.07.2010 13:33
MM..

Tak kvoli tomu ti hra urcite do windowsu nepada, ked pada tak to ma pricinu inde.
Moze byt problem s (ne)nainstalenymi ovladacmi do Windows, moze byt aj zavada na zvukovke alebo inde v PC (RAM, doska, zdroj, apod). Moze byt ze sa do toho sere nejaky spusteny program (skype alebo podobny), alebo kludne aj nejake antiviraky alebo viry apod. Skus vsetky beziace programy povypinat.

To stlmovanie wave moze robit napr. ovladac ak mas zapojeny aj mikrofon a mas ho zapnuty aj pre prehravanie, a snazi sa to stlmit spetnu vazbu (piskanie). Skus odpojit mikrofon a hrat.

Idealne by bolo skusit nainstalit Win nacisto, len spravne ovladace (zo stranok vyrobcu dosky) pre chipset, zvukovku, LAN, a pre grafiku z webu vyrobcu grafiky, directx a hru. Nic viac. Ked bude furt padat je to potom pravdepodobne HW zavada (potom by bolo potrebne napr. testovat RAM, skusit inu zvukovku napr. do PCI apod)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru