Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem posudte prosim sestavu

nforce4 taky není bůhvíco, obzvlášť když tam bude strkat PCI karty (pro gamesnické PC je nf4 dobrá, ale na video apod. bych to neriskoval). Ohledně Asusu souhlas. Já jsem získal docela dobré zkušenosti s deskami s novějšími ATI čipsety, které implementaci PCI mají bezchybnou.

Toho semprona bych tam klidně nechal, neboť na plánováné využití to má dostatek výkonu a CnQ sice není špatné, ale rozdíl ceny tam jistý je.

grafika - viz cena, pokud mu to stačí a neaspiruje na výkon v 3D tak proč ne. Já osobně bych ale přece jen připlatil za X1300 nebo tu 6600 (spíše tu ATI, kvůli videofunkcím a subjektivně lepšímu videovýstupu)

WD - nevím oč ti jde, ale WD z vyšších produktových skupin jsou už tak 5 (od uvedení BB řady, dále pak JB, JD) let IMHO nejspolehlivější disky, z několika stovek kusů mi neodešel ani jeden, což nelze tvrdit o pár kusech Seagate, IBM/Hitach a Maxtoru které jsem na výslovná přání zákazníků montoval. Možná nejsou nejrychlejší ani nejtišší (i když taky nejsou ani v jednom ukazateli poslední), ale co se spolehlivosti týká, pro mě jsou naprostá jednička. Pozor ale, že nemluvím o levných modelech typu WD Protege nebo WD AB řady - tam je "kvalita" dost hrozná. Samsungy mě nějak obešly :-) nikdy jsem žádný nekoupil, i když jsem se chystal a teď už je to celkem passé

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny