Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Půjde tato GK do mojí ZD?

Zase takový expert nejsem :).Zkusil by si sem napsat návod jak to přepnu v tom BIOSU?(V biosu jsem ještě nikdy nebyl).Takže bych prosil opravdu po lopatě.Ale asi mi radši řekneš at se v tom nehrabu když tomu nerozumim možná by to bylo rozumnější ;-)
Jinak PC se mi zdá celkově pomalý-když nabíhá a vypíná se.Když mám otevřeno tak 5-6 záložek v netu tak někdy zpomaluje.Když to tak vezmu tak se mi sekají všechny hry,nechápu to sekají se i ty na které je požadavkem jen 32 MB karta.No moc her jsem ani nezkoušel hraji pořád 1 tu samou-po internetu viz www.daemonicmu.com .
Jinak hraju CS 1.6,CSS se mi seká jako cip.Taky jsem hrál na minimální požadavky NFS Most Wanted nebo CoD 2 a to docela frčelo hezky.Zdá se mi třeba někdy se hrozně seká GTA SA podle mně nepřehřívá se něco?
Měl jsem jen Ramm těch 512 a 256,asi před 2 dnama mi z aukra dorazila jsem si koupil další 512 Kingston.Protože když jsem měl pcv klidu bylo využito asi 70 % Ramm.A já bych si chtěl aspon nějaké ty průměrné hry zahrát...
Když se vás zeptám co byste mi poradili co mám s tím PC udělat asi byste mi řekli hod to z okna :-D,protože to mi řeklo už hodně lidí,ale co mám dělat když nejsem boháč...
Děkuji za jakoukoli pomoc.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny